ERD.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Erd20221205
Erd20221205
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Erd20221010
Erd20221010
Erd20221003
Erd20221003
Erd20220926
Erd20220926
«
...23456...
»
Gyűjtői csemege jelenik meg az Omega életműsorozatában Szuperinfó Hírek - Az eredetileg 1972-ben kiadott Élő Omega az 50. évfordulóra díszdobozban, négy CD-s verzióban, számos ritkasággal is elérhető.
Télen is sok turista látogat a Balatonra Szuperinfó Hírek - A turisztikai szervezetek szerint azonban jobban ki lehetne használni az adventi időszakot.
Polgár Juditot beiktatták a sakk Hírességek Csarnokába Szuperinfó Hírek - A sportág halhatatlanjainak első magyar tagja szerint tovább kell dolgozni azért, hogy minél többen és minél több lány megtapasztalja a sakk szépségét és előnyeit.
Bondár Anna elkezdte a felkészülést az Australian Openre Szuperinfó Hírek - Az év első Grand Slam-tornája január 16-án kezdődik Melbourne-ben.
Az EU nem jöhet ki jól az Oroszország ellen bevezetett olajembargóból Szuperinfó Hírek - Lassan nem az a kérdés, mennyibe kerül az üzemanyag, hanem az, hogy legyen – mondta Hortay Olivér.
Elképesztő magyar siker született az antarktiszi futóversenyen Szuperinfó Hírek - A női mezőnyben Lubics Szilvia győzedelmeskedett az Antarktiszon megrendezett ultramaratonon, Roskovics Miklós pedig az ötödik helyen ért célba a hatnapos viadalon.


Fizetett hirdetések

Adventi kalendáriummal készült az ünnepekre az Opera Szuperinfó Hírek - Meglepetéseket és jegyvásárlási kedvezményeket tartalmazó adventi kalendáriummal készült az ünnepekre a Magyar Állami Operaház: december 24-éig minden napra egy-egy zenei…
Rekord bevételt hoz idén az önkormányzatoknak az iparűzési adó Szuperinfó Hírek - Nemhogy csődhelyzetet nem okozott, hanem korábban nem látott bevételt hozott a legnagyobb városoknak a csökkentett kulcsú helyi iparűzési adó.
Egyértelmű a kapcsolat a gáz árának emelkedése és a forint gyengülése között Szuperinfó Hírek - A Világgazdaság lerántja a leplet a forint vesszőfutásának okairól.
Hatalmas mezőnyt várnak a 2023-as budapesti karate-világbajnokságon Szuperinfó Hírek - A sportág történetében a budapesti lesz az utolsó, hagyományos formában sorra kerülő klasszikus nagy vb, ahol még létszámkorlátozás nélkül indulhatnak…
Átadták a Fradi Fair Play díjait Szuperinfó Hírek - Az FTC egy ifjú sportolója és két szakembere részesült Fradi Fair Play díjban a szerda esti ünnepélyes gálán.
Katari színek Szuperinfó Hírek - Kiemelés: Az azonban teljesen érthetetlen, hogy a józan többség miért veti alá magát eme kisebbség akaratának.
Hajszálnyira vagyunk a benzinárstop végétől – újabb hibát találtak a Mol finomítójában Szuperinfó Hírek - Nagyobb a baj Százhalombattán, mint gondolták, a DuFi péntekre tervezett üzembe helyezéséből semmi nem lesz.


Fizetett hirdetések

Érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára Szuperinfó Hírek - A keret legfeljebb nyolcmilliárd forint összegű hazai forrás, a 2023. év elején elnyerhető támogatás egyösszegű és előfinanszírozott lesz.
Ősbemutatóra készül a Déryné Társulat Szuperinfó Hírek - Jánosi Ferenc Szemet szemért című művét tűzi műsorra a Déryné Társulat; a darab ősbemutatóját Kis Domonkos Márk rendezésében láthatja a…
Ipari parkok és munkásszállók építésére van szükség a beruházási ütem fenntartásához Szuperinfó Hírek - A kormány átfogó támogatási programot indított ipari parkok és munkásszállók építésére, ugyanis ezekre nagy szükség van a Magyarországra érkező beruházások…
Nagy Márton szerint az infláció még évekig velünk marad Szuperinfó Hírek - Magyarország nehéz évtizedek elé néz, és kérdés, hogy az európai versenyképességi lemaradásból hogy fog tudni kimaradni az ország – mondta…

Hangszer- és kottagyűjtő jótékonysági akciót indít a Müpa

A Müpa számos meglepetéssel készül az idei adventi időszakra: többek között hangszer- és kottagyűjtő jótékonysági akciót hirdetett, honlapján pedig szórakoztató karácsonyi tartalmakat kínál – áll az intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében.